Casa no tempo

Naast dat de regio Eindhoven leading is in Technology en Design, heeft Barentzs het doel om deze regio ook Leading in Human Capital te laten zijn.

Investeren in mensen bevordert het zelfvertrouwen, de creativiteit en vergroot de focus. Barentzs casa no tempo stelt zich tot doel om terug te gaan naar de essentie, in een bosrijke omgeving aan de rand van Eindhoven. Een offline plek om te ontladen en weer op te laden, want Human Capital is iets om zuinig op te zijn.

Letterlijke ruimte, de natuur en bezinning voor een persoonlijke time-out (preventief of ten behoeve van herstel van een burn-out), opgeladen vergaderen of in alle rust zaken uitwerken, dit alles bieden we met als hart van de dag onze unieke “food for thought” lunch.

*Dit is de toekomst. Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.

Het hart van de dag

Uniek, inspirerend & verbindend

Food for thought

De lunch is het hart van de dag. Samen genieten van (h)eerlijk eten, een rustgevende ambiance en de inspiratie die ter tafel komt geeft een extra dimensie aan de dag. Alles wordt vers van het seizoen en zoveel mogelijk uit eigen moestuin bereid.

Aandacht voor de essentie laat de energie weer stromen

Welkom in de natuur

De locatie die we voor ogen hebben is in of bij een bosgebied met veel ruimte en liefst een diversiteit aan natuur. Onze boswachter kan namelijk alles vertellen over wat er groeit en bloeit en wat met wat in verbinding staat. Ook kan hij heel goed stil zijn en nog beter luisteren. We kijken er naar uit!

© 2020 Barentzs.