een Cadeau voor alle zintuigen

Te lekker om te bewaren

We zijn gewoon dol op groente en fruit van het seizoen, het liefst biologisch maar zeker van gepassioneerde telers. Chutneys en condiments maken van wat er op dat moment in overvloed is. Vers van de pers in de doos, zonder conserveringsmiddelen en te lekker om in de kast te zetten!

Geef cadeau wat niet je smaak is zodat jij weer iemand blij maakt. We hopen dat dit gebeurd om zo samen de wereld een klein beetje mooier te maken.

De olijfolie is een blijver, simpel omdat hij met zoveel zorg en liefde geplukt, geperst en gebotteld wordt en heerlijk is over salade, in je soep of bij brood. elk jaargetijde ook een unieke lepel voor je chutney of zout. De lepels hebben altijd een verhaal. Het zout komt net als onze olijfolie uit Portugal, oude zoutpannen werden in ere hersteld en zonder het raffineerproces zit ons zout vol met de oorspronkelijke vitamine en mine- ralen dat het zout van nature bij zich draagt, zoals het hoort. Sardientjes. Portugal ‘s trots, is een visje wat je lekker kunt combineren met de chutneys op een crostini. Vaste gast voor de lente en zomer box.

De rest is elke keer weer een verassing voor keuken of tafel. Elk product een uniek verhaal …