Missie

Over ons

Carien is een echte bourgondische fijnproefster, ze heeft het lekker en goed eten met de paplepel ingegoten gekregen. Haar opa was slager en dat was de basis voor niets minder dan puur en kwaliteit in huis en dat heeft ze zelf ook weer doorgegeven aan haar kinderen.

Jeanine is net zo’n bourgondische fijnproefster, ze stond als klein meisje al samen met haar moeder in de keuken te koken en bakken, ze heeft de liefde voor chutneys maken ook van haar moeder. Haar man is ook een levensgenieter die dagelijks van haar kookkunsten geniet.

Ambacht, kwaliteit en bezinning. De schoonheid van elk seizoen. Groentes en fruit, het samen eten, lachen, huilen en het voeren van goede gesprekken aan mooi gedekte tafels vormen de kernwaarden voor Barentzs.

We houden van de mediterrane gemoedelijke sfeer, het tempo en de eetculturen maar ook van de Scandinavische puurheid en klassieke eenvoud in eten en design. We combineren en mengen deze werelden tot de Barentzs wereld.

Geniet van het moment!

Liefs, Jeanine & Carien

Social Enterprise

We zijn een social Enterprise en gepassioneerde verzamelaars van prachtige, liefst handgemaakte producten van bedrijven die vanuit een gelijkwaardige filosofie en kwaliteitsnormen en waarden ondernemen.

4x per jaar ontvang je de Barentzs wereld in een doosje bij jou thuis bezorgd, Premium basics, ambachtelijk uit eigen of een mediterraan land  samen met recepten en keuken- en tafelproducten.

Aproveite o momento!

Proosten

1 jaar Barentzs casa no tempo, Hiep hiep hoeraaaa! We zijn trots op en tevreden over wat voor moois dit eerste, wel heel bijzondere jaar ons heeft gebracht.

En dat hebben we niet alleen gedaan. De kanjers achter de schermen: vormgeving & fotografie – Pitou Raap, steun en toeverlaat van het eerste uur – Aura Mooi, voedingsspecificaties – Maud Kennis, Instagram & Facebook Jenneke Berendsen, onze mannen, kinderen en ouders voor alle inzet. Onze producenten en leveranciers in Portugal en in Nederland, die meedachten en wilden samenwerken. En als laatste uiteraard jullie allen, onze Barentzs familie. Want zonder jullie vertrouwen en waardering waren we niet waar we nu zijn. DANK JE WEL DUS AAN JULLIE ALLEMAAL!

We hopen dat we vele liefhebbers van kwaliteit en ambacht nog heel lang blij mogen maken met onze mooie producten.

© 2020 Barentzs.