Veelgestelde vragen

Barentzs Box

Kan ik elk moment opzeggen?

Geen probleem. We hopen uiteraard dat wel blij zult zijn met 4x per jaar de Barentzs casa no tempo box bij jou thuis gebracht. Maar indien je toch wenst te stoppen dan is dat met één telefoontje of mailtje geregeld, makkelijk toch!

Wanneer ik krijg ik de Barentzs casa no tempo box?

Goeie vraag! De Barentzs casa no tempo boxen worden in de aangekondigde week verstuurd, wanneer jij jouw box precies krijgt wordt de dag voor de bezorging in een mail aan je bevestigd.

Maken jullie de chutneys en/ of condiments zelf?

Ja, we maken ze echt zelf! Jeanine maakt al bijna haar hele leven met veel plezier chutneys, het is de kers op de taart bij veel geregechten en als hapje.

Mijn olijfolie is op! Kan ik nieuwe bestellen?

Wat fijn dat de olijfolie zo goed bevalt, we hoopte al op deze reactie! En voor onze Barentzs familie ? willen we dan ook uitzondering maken, als je ons een berichtje stuurt of even belt dan komt dat goed.

De producten

Ik ben vegetarisch, kan ik een product omwisselen?

Alles is geschikt voor een vegetariër behalve het blikje sardientjes wat in de lente en zomer box zit. Wij werken vanuit het no waste principe wat betekend dat we zo min mogelijk voorraad en daarmee diversiteit hebben en ook promoten we het cadeau geven van iets in de box wat niet helemaal bij je past. Er zit een vetvrijpapier in de box wat ook als inpakpapier kan worden gebruikt. We hopen dat je onze missie deelt! Geven is net zo leuk als ontvangen 🙂

Wat is de houdbaarheid van de chutneys?

De chutneys worden ingeweckt, dat betekend dat de groentes en/ of fruit met een beetje suiker worden gekookt en meteen in de glazen potten worden geweckt. hierdoor blijven ze op een koele donkere plek prima een tijd houdbaar, wij houden voor de zekerheid een maand aan en we hopen dat hij simpelweg het einde van de week niet eens haalt! Gewoon te lekker om in de kast zetten 🙂

© 2020 Barentzs.